ГЕО ПЛЮС ЕООД

0885/956312, 0885/956312Репер за стена R TRIMB

Диаметър на главата 25мм
Височина на главата: 30мм;
Диаметър на стеблото: 12мм;
Дължина: 670мм
Материал: месинг и стомана