ГЕО ПЛЮС ЕООД

0885/956312, 0885/956312Репер за стена RGS 50/40

Диаметър на главата: 50мм
Височина на главата: 40мм;
Диаметър на стеблото: 40мм;
Дължина: 100мм/150мм/200мм/Материал: поцинкована стомана