ГЕО ПЛЮС ЕООД

0885/956312, 0885/956312Репер за стена RGS 25/16

Диаметър на главата: 25мм
Височина на главата: 30мм;
Диаметър на стеблото: 16мм;
Дължина: 100мм/150мм/200мм/250мм/300мм

Материал: месинг