ГЕО ПЛЮС ЕООД

0885/956312, 0885/956312Репер за стена RGS 40/20

Диаметър на главата: 40мм
Височина на главата: 40мм;
Диаметър на стеблото: 20мм;
Дължина: 100/150/200/250/300мм

Материал: месинг, алуминий или стомана