ГЕО ПЛЮС ЕООД

0885/956312, 0885/956312Репер за стена RGS 30/20

Диаметър на главата: 30мм
Височина на главата: 35мм;
Диаметър на стеблото: 20мм;
Дължина: 100/150/200/250/300мм
Материал: месинг, алуминий или стомана